Home / FAQ

FAQ

  • 230 V (erillinen pistorasia 2 m:n etäisyydellä)
  • Paineilmaa (vähintään 6.2 bar)
  • Mieluiten huoneenlämpöinen, kuiva tila
  • Vesipisteen
  • 2 m2 vapaata lattiatilaa (Torrent-laitteelle ja liikkumiselle sen ympärillä) sekä 2,4 m:n huonekorkeutta, jotta laitteen kansi aukeaa hyvin.

Torrentissa käytettävä puhdistusaine on vesipohjainen, eikä se vahingoita ympäristöä. Käyttäjä ei altistu koskaan kemikaaleille käyttäessään laitetta.

Osat saavat painaa enintään 50 kg. Laitteen sisällä oleva tarjotin on kooltaan 730 mm leveä, 500 mm syvä ja 550 mm korkea. Käytännön kokemuksemme on osoittanut, että kooltaan 650×450×400 mm olevat osat voidaan puhdistaa Torrentissa kätevästi. Laite puhdistaa 90 % osista minuutissa. Tarjoamme täydelliset osien puhdistusratkaisun myös erikoisempiin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien ylisuurien osien puhdistus, automaattinen puhdistus, pienten osien yhtäaikaisen puhdistuksen erikoistarjottimia käyttäen, tuhansien osien puhdistuksen useassa vuorossa jne. – autamme sinua maksutta valitsemaan tarpeiseesi parhaiten sopivan ratkaisun. Sinun täytyy vain pyytää yhteydenottoa tästä!

Pääset puhdistamaan osia Torrentilla viiden työpäivän kuluttua tilauksesi saapumisesta. Vuokraehtomme takaavat, että huolehdimme puolestasi kaikesta. Sinun tulee vain keskittyä työntekoon.

Torrent tuottaa huomattavasti vähemmän vaarallista jätettä verrattuna vanhempiin osapesureihin. Sen ainutlaatuisen teknologian sekä kuukausittaisten huoltokäyntien ansiosta vaarallisen jätteen määrä on jopa kahdeksan kertaa pienempi. Jos osien puhdistuksessa on aikaisemmin syntynyt esimerkiksi 100 litraa vaarallista jätettä, voidaan tämä Torrentin avulla vähentää 10-15 litraan.