Home / Osat puhtaiksi ilman suurta investointia

Osat puhtaiksi ilman suurta investointia

Miksi käyttää tuntikausia osien puhdistukseen, kun asian voi hoitaa muutamassa minuutissa?

“Hiljaa hyvää tulee!” – Osien puhdistus on usein tasapainoilua ajankäytön ja lopputuloksen välillä. Monesti osiin on esimerkiksi palanut kiinni KARSTAA, jota on vaikea poistaa kokonaan edes veitsellä raaputtamalla. Torrent 500 -osapesuri (katso ylläoleva kuva) poistaa myös pinttyneimmän lian ja palaneen karstan muutamassa minuutissa antaen siten TÄYDELLISEN pesutuloksen!

Tiesitkö? NYT voit helposti kysyä tarjouksen Torrent 500:sta juuri teidän työpajanne tarpeisiin. Olemme valmiita vastaamaan kysymyksiisi laitteestamme.

Paina tästä tai alla olevaa sinistä nappia, ja otamme sinuun yhteyttä

Säästä PALJON aikaa, rahaa ja huolta sekä nosta palvelusi tasoa merkittävästi käyttämällä Torrent 500 –osapesuria. Voimme taata asiakkaittesi arvostuksen!

Täytä lomake, niin olemme yhteydessä sinuun arkisin 24 tunnin sisällä. (Antamiasi tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille.)
  “Moottori tai mikä tahansa kone toimii paremmin, kun sen osat on puhdistettu kunnolla.”

  Osien puhdistus on ikävää, aikaa vievää ja likaista työtä. Näin ei tarvitse olla!

  “Aluksi en ymmärtänyt, mitä asentaja tarkoitti sanoessaan, että tulisin rakastamaan laitetta. Mutta laitteen käytön myötä eräs olennainen ongelma ratkesi: pinttyneinkin karsta puhdistuu minuuteissa tuntien sijaan! Aikaa säästyy muuhun työhön, mikä on erittäin tärkeää taloudellisesta näkökulmasta. Tästä huolimatta sanoisin, että suurin laitteen tuoma hyöty on sen pesutuloksen täydellinen laatu.”

  Miksi teillä ei vielä ole TORRENT 500 osienpesulaitetta työpajassanne?

  Kysy HENKILÖKOHTAISTA tarjousta!

  Saatuamme yhteydeottopyyntönne, olemme teihin yhteydessä löytääksemme teille sopivimman ratkaisun osienpesuun.Riippuen kappaleiden (painosta, ulkomitoista, pestävistä materiaaleista…) Tehtyämme kartoituksen löydämme varmasti tehokkaiman ja halvimman järjestelmän teidän tarpeisiinne. Tiestittekö että lähes 6000 kaltaistanne yritystä Euroopassa käyttää, ja rakastaa TORRENT 500 osienpesulaitetta?

  Kysy henkilökohtaista tarjousta NYT, painamalla tätä linkkiä tai alla olevaa sinistä painiketta. Ja näytämme miten voit NAUTTIA jopa hankalimpien osien pesusta. VAROITUS: Saatat tulla riippuvaiseksi Torrent 500:sta – rakastut siihen varmasti.

  Tarjouspyyntö ei sido teitä mihinkään! Olemme varmoja että tulette hämmästymään Torrent 500:n tehosta sekä joustavista toimitusehdoistamme…

  Before-aftre phots - Torrent 500 partscleaner

  Torrent 500 –osapesuri tekee likaisesta työstä siistiä, nopeaa ja helppoa – ja lopputulos on säihkyvä! Ikävästä, aikaa vievästä ja terveydelle haitallisesta työstä tulee ILO korjaamossasi tai konepajassasi. Ehkä jo huomisesta alkaen…

  torrent_pipa-60x60Sinun ei tarvitse investoida senttiäkään

  Joustavien vuokrausvaihtoehtojemme ansiosta vältyt kalliilta kertainvestoinnilta.

  torrent_pipa-60x60

  Laite voidaan asentaa yrityksesi tilohin välittömästi

  edellyttäen, että käytettävissä on 2 m2 vapaata lattiatilaa ja 230 V:n pistorasia. Asennus on yksinkertainen – laite tarvitsee 230 V:n verkkovirran sekä vähintään 6 baarin ilmanpainelähteen. Viimeksi mainittua tarvitaan ilmaveistä varten, joka pitää ikkunan näkyvyyden avoimena puhdistuksen aikana. Vaihtoehtoisesti osat voi kuivata sisäänrakennetun ilmasuuttimen avulla.

  Kysy henkilökohtaista tarjousta NYT, klikkaa tätä linkkiä tai alla olevaa nappia. Me kerromme sinulle miten saat sotkuisimmastakin osienpesusta helppoa ja nopeaa.  Varoitus: Torrent 500 saattaa aiheuttaa riippuvuutta – ja tulet pitämään siitä!

  torrent_pipa-60x60

  Markkinoiden johtava, äärimmäisen tehokas ja turvallinen osien puhdistus

  Siistyessäsi käyttämään Torrent 500 –osapesuria sinun ei tarvitse enää ostaa erilaisia kalliita ja vaarallisia kemikaaleja, sillä kaikki tarvittavat puhdistusaineet sekä huolto sisältyvät laitteen vuokrasopimukseen.

  Uusinta teknologiaa edustava ja äärimmäisen tehokas VESIpohjainen kemikaalimme poistaa itsepintaisen ja kiinni palaneen karstan antaen täydellisen pesutuloksen ilman, että käyttäjä itse joutuu kosketuksiin kemikaalien tai osien kanssa puhdistuksen aikana.

  Cleaning butterfly valve with parts cleaning machine Torrent 500

  Kysy henkilökohtaista tarjousta NYT, klikkaa tätä linkkiä tai alla olevaa nappia. Me kerromme sinulle miten saat sotkuisimmastakin osienpesusta helppoa ja nopeaa.

  torrent_pipa-60x60

  Torrent 500 –osapesuri annostelee automaattisesti

  erikoiskemikaalit 22 baarin paineella 45 asteen lämpötilassa – sinun ei tarvitse miettiä asiaa, nautit vain käytön helppoudesta! Suljettavan pesurin ansiosta myös työtila pysyy siistinä.

  torrent_pipa-60x60

  Vähennä manuaalista työtä ja säästä aikaa

  Osaavasta työvoimasta on aina puutetta, joten miksi käyttää sitä puhdistamaan likaisia osia? Torrent 500 vähentää merkittävästi osien puhdistamiseen käytettävää aikaa, jonka voi siten käyttää laskutettavaan työhön. Eräs automaattivaihteita kunnostava asiakkaamme sai aiemmin valmiiksi neljä vaihteistoa päivässä. Torrent 500 –laitteen käyttäjäksi siirryttyään hän pystyy nyt kunnostamaan kuusi vaihteistoa joka päivä – eli 50 % enemmän. Tämä tarkoittaa myös 50 % enemmän laskutettavaa työtä. Lisäksi hän pystyy palvelemaan asiakkaitaan nopeammin ja työympäristö on puhtaampi (minkälaisen kuvan tämä antaa asiakkaalle verrattuna perinteisiin harjalla ja liuottimilla toimiviin pesureiden öljyisiin ja likaisiin tiloihin verrattuna?). Tärkeä näkökohta on myös se, että täysin puhtaita osia käyttämällä vältytään helpommin takuukorjauksilta.

  torrent_pipa-60x60

  Yksinkertainen ja helposti opittava käyttö

  Torrent 500 –osapesurin avulla jokainen pystyy puhdistamaan osia. IHAN JOKAINEN. Laitteen käyttö ei edellytä osaamista, kokemusta tai taitoa.

  Cleaning car parts with parts cleaning machine Torrent 500

  Kysy henkilökohtaista tarjousta NYT, klikkaa tätä linkkiä tai alla olevaa nappia. Me kerromme sinulle miten saat sotkuisimmastakin osienpesusta helppoa ja nopeaa. Varoitus: Torrent 500 saattaa aiheuttaa riippuvuutta – ja tulet pitämään siitä!

  torrent_pipa-60x60

  Täydellisen puhdistava kokemus

  Erittäin likaisten tai rasvaisten osien puhdistamisesta voi tulla nautinnollinen kokemus Torrent 500 –laitteen nopeuden, käyttömukavuuden sekä tehokkuuden ansiosta. Puhdistustuloksesta tulee TÄYDELLINEN vain muutamassa minuutissa.

  torrent_pipa-60x60

  Pelastaa osia joutumasta roskakoriin

  Torrent 500 puhdistaa helposti ja äärimmäisen nopeasti myös osat, joiden puhdistaminen on vaikuttanut mahdottomalta ja joita on pidetty lähinnä roskina (tämä on totta!).
  Laite puhdistaa minuutissa 90% enimmän lian tehokkaasti ja perinpohjaisesti, ilman käyttäjään kohdistuvaa terveysriskiä.

  Cleaning egr valve with parts cleaning machine Torrent 500

  torrent_pipa-60x60

  ÄÄRIMMÄISEN TALOUDELLINEN, patentoitu

  Torrent 500 tuottaa huomattavasti vähemmän vaarallista jätettä perinteisiin osien puhdistusratkaisuihin verrattuna. Sen ainutlaatuisen teknologian sekä kuukausittaisten huoltokäyntien ansiosta vaarallisen jätteen määrä on jopa kahdeksan kertaa pienempi. Jos osien puhdistuksessa on aikaisemmin syntynyt esimerkiksi 100 litraa vaarallista jätettä, voidaan tämä Torrentin avulla vähentää 10-15 litraan. Hävitämme syntyneen jätteen asianmukaisesti puolestasi.

  torrent_pipa-60x60

  Suuret kustannussäästöt

  Voit säästää suuria summia sekä lisäksi parantaa palvelusi laatua, mikä nostaa sinun yrityksesi ohi kilpailijoiden.

  Fakta: viimeisten 12 kuukauden aikana Torrent 500 –asiakkaiden tyytyväisyys on noussut 97.9 prosentista 99.64 prosenttiin.

  „Olemme käyttäneet laitetta nyt 2 vuotta ja pesemme sillä kaiken muun paitsi omat hammasharjamme  – Totalcar Magazine”

  Ei epäilystäkään! Niin Torrent 500 kuin myös asiakkaamme ovat MAHTAVIA!

  Päivitä TYÖPAJASI uudelle aikakaudelle käyttämällä ainutlaatuista Torrent 500 osienpesujärjestelmää!

  Torrent 500 specifications

  Kysy henkilökohtaista tarjousta NYT, klikkaa tätä linkkiä tai alla olevaa nappia. Me kerromme sinulle miten saat sotkuisimmastakin osienpesusta helppoa ja nopeaa. Varoitus: Torrent 500 saattaa aiheuttaa riippuvuutta – ja tulet pitämään siitä!

  Huom! Kerromme mielellämme joustavista vuokrausehdoistamme.

  Säästä PALJON aikaa, rahaa ja huolta sekä nosta palvelusi tasoa merkittävästi käyttämällä Torrent 500 –osapesuria. Voimme taata asiakkaittesi arvostuksen!

  Täytä lomake, niin olemme yhteydessä sinuun arkisin 24 tunnin sisällä. (Antamiasi tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille.)